Sierdjan Steigenga' s fondsenwervingspagina

by Sierdjan Steigenga for Stichting Hartekind

Raised
 191

About my fundraiser

Circuit Run 2016,

Ik vind dat Stichting Hartekind heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Hartekind en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Sierdjan Steigenga

News (1)

  • Kreeg een reactie dat de actie niet helemaal duidelijk was. Hierbij een kleine update: Siebe en ik gaan de 12 km lopen met de Zandvoort Circuit run op 20 maart, alle donaties gaan naar stichting Hartekind !!! iedereen alvast bedankt !!

    Sierdjan Steigenga - 3/4/16

  • -

Donations ()

Make the first
Stichting Hartekind
Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: "Kind zijn, hart nodig!