Shekinah, Sarah Yisca en Joelle Kramer' s fondsenw

by Shekinah, Sarah Yisca en Joelle Kramer for Stichting Hartekind

Raised
 593

About my fundraiser

Circuit Run 2016,

Hoi!
Wij zijn Joelle, Shekinah en Sarah Yisca, drie gewone bijzondere zussen. Shekinah en Sarah Yisca hebben allebei een (hele verschillende) hartafwijking. Wij hebben al veel meegemaakt en vinden dat Stichting Hartekind supergoed werk doet. Wij vinden dat zij veel meer aandacht en inkomsten verdienen. Daarom hebben wij, Shekinah en Sarah Yisca, besloten om onze weinige energie toch in te zetten voor de Zandvoort Circuit Run! Ik, Joelle, begeleid hen daar graag bij! En dus willen wij op onze eigen bijzondere manier meedoen als trio in rolstoel, op de driewieler en op nikes;). Als we maar wat bij kunnen dragen!

Wij vinden dat Stichting Hartekind heel goed werk doet en daarom hebben wij besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
We zouden het heel erg waarderen als u ons zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Hartekind en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie!

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!
Shekinah, Sarah Yisca en Joelle Kramer

News (3)

  • Dank jullie wel allemaal voor dit geweldige bedrag!! De meiden hebben genoten! Na het startsein spurtte Joelle weg met Sarah Yisca in de rolstoel. Shekinah was overweldigd door alle indrukken en prikkels, maar deed goed haar best op de driewieler. Dat viel nog niet mee op zo'n schuine baan met steile stukken. Maar alle drie kregen ze de welverdiende medaille. En is er met elkaar een enorm bedrag opgehaald!

    Shekinah, Sarah Yisca en Joelle Kramer - 3/20/16

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Stichting Hartekind
Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: "Kind zijn, hart nodig!