Saras Arkesteyn' s fondsenwervingspagina

by Saras Arkesteyn for Stichting Hartekind

Raised
 535

About my fundraiser

Circuit Run 2016,Ik ben Saras en geboren met een ernstige aangeboren hartafwijking.
Ik ga op 20 maart as lopen voor stichting Hartekind!  100 hartekinderen  gaan die dag mee doen aan  de 900 meter kidsrun (steppen, lopen)  in Zandvoort . 

Kinderen met een aangeboren hartafwijking lopen voortdurend tegen dingen aan die hun vriendjes en vriendinnetjes gewoon mogen en kunnen. Maar zij niet. Stichting Hartekind zet zich in voor deze ‘Hartekinderen’ met als motto: “Kind zijn, hart nodig!”

Ik vind dat Stichting Hartekind heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Hartekind en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum. ( kan ook anoniem)
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Saras Arkesteyn

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Hartekind
Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: "Kind zijn, hart nodig!