Elin Berisha's fondsenwervingspagi

by Sanneke Berisha Schoenmaker for Stichting Hartekind

Raised
 731

About my fundraiser

Circuit Run 2016,

Op 20 maart gaat Elin, samen met haar zus Liv, de Kids Circuit Run in Zandvoort lopen. Ze gaan deze 900 meter samen lopen met vele andere hartekinderen, met als doel om geld op te halen voor Stichting Hartekind.
Ik vind dat Stichting Hartekind heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Deze stichting financiert verschillende onderzoeken met betrekking tot kinderen met aangeboren hartafwijkingen. Deze actie is bedoeld om geld op te halen voor het onderzoek naar de preventie van hersenschade bij zuigelingen met een aangeboren hartafwijking. 
Elin is geboren met een 3-voudig hartafwijking; een transpositie van de grote vaten, een groot VSD en een vernauwing van de longslagaderklep. Elin is hiervoor 2 keer geopereerd, met 4 weken oud en met 6 maanden oud. Wij vinden dan ook, dat de stichting goed werk verricht door vele onderzoeken naar de aangeboren hartafwijkingen mogelijk te maken.
We zouden het erg waarderen als jullie Elin en Liv willen sponsoren middels een donatie voor Stichting Hartekind. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Alvast bedankt!!

News (5)

Donations ()

Make the first
Stichting Hartekind
Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: "Kind zijn, hart nodig!