Partners in Zorg' s fondsenwervingspagina

by Partners in Zorg for IBO-Nederland

Vrijwilligerswerk in Roemenië
Voor en door jongeren!
In Roemenië, niet ver van de plaats Tirgu Mures ligt het plaatsje Sanmarghita. In 2012 is een Nederlands echtpaar daar de organisatie Timulazu gestart, met als doel het begeleiden van Roemeense jongeren in de leeftijd van 18 tot 26 jaar. De doelgroep van de organisatie komt uit kindertehuizen en arme Roma gezinnen. Het doel is om hen te ondersteunen bij het integreren in de maatschappij van Roemenië. Na de leeftijd van 18 jaar zijn er in Roemenië verder geen voorzieningen voor deze jongeren.

Wij van Partners in Zorg begeleiden jongeren in de leeftijd van 17-30 jaar in (Heesch en Oss). Onze jongeren hebben diverse psychische problemen (zoals autisme, ADHD, borderline, depressie) waardoor ze bij ons “beschermd wonen en werken”. Met 20 van deze jongeren gaan we deze zomer (juli 2016) naar Roemenië. We verblijven daar op een woon- en werkproject voor kansarme jongeren. Samen met de Roemeense jongeren gaan we bouwen, tuinieren, klussen, werken op de kinderboerderij & activiteiten als sport, spel en muziek organiseren. Een mooie kans voor onze jongeren om iets voor een ander te betekenen, en te ervaren hoe het is om in een andere cultuur op te groeien en te leven. Onze jongeren hebben in Nederland andere voorzieningen en mogelijkheden dan jongeren daar met dezelfde problematiek.

Onze jongeren zijn druk bezig met het organiseren van verschillende inzamelingsacties, middels deze pagina willen wij u op de hoogte houden hiervan. Wij zouden het ontzettend fijn vinden als u ons wilt helpen door  een donatie te doen en/of door onze inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Alle beetjes helpen! 

Stichting Timulazu heeft ons gevraagd of wij onder andere een houten chalet willen gaan bouwen op de camping. De opbrengst van onze inzamelingsacties wordt dus onder andere besteed aan materiaal voor het bouwen van een houten chalet op de camping. 

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!
Namens iedereen van Partners in Zorg
So far, I've raised

 5,718

With help of people.
Your donation goes to IBO-Nederland.
Payments are 100% secure.
Donations
Make the first
12 News
Zeer geslaagde dag; Tocht met een Missie! Iedereen heeft ontzettend hard gewerkt wat uiteindelijk voor een mooie opbrengst heeft gezorgd!
Partners in Zorg - 6/20/16
-
IBO-Nederland

IBO-Nederland is een vrijwilligersorganisatie met hart voor de wereld. We ondersteunen unieke en inspirerende ontwikkelingsprojecten wereldwijd door het uitzenden van vrijwilligers en het geven van projectondersteuning. Zo organiseren vrijwilligers activiteiten voor kinderen met een beperking in Kroatië, bouwen ze een klaslokaal in Ghana of geven ouderen in Moldavië een zonnige dag. Draag ook je steentje bij en steun ons en onze projecten.