Lianne Boskers' fondsenwervingspagina

by Lianne Boskers for Stichting Hartekind

Raised
 780

About my fundraiser

Circuit Run 2016,

Klaar voor de start!
Op 20 maart gaat Lianne, samen met grote broer Niels, de Kids Circuit Run in Zandvoort lopen. Ze gaan deze 900 meter samen lopen met vele andere hartekinderen, met als doel om geld op te halen voor de stichting Hartekind. Deze stichting financiert verschillende onderzoeken met betrekking tot kinderen met aangeboren hartafwijkingen. Deze actie is bedoeld om geld op te halen voor het onderzoek naar de preventie van hersenschade bij zuigelingen met een aangeboren hartafwijking.
Lianne is geboren met verschillende hartafwijkingen, waaronder de transpositie van de grote vaten en heeft hier al meerdere operaties voor moeten ondergaan. Wij vinden dan ook, dat de stichting goed werk verricht door vele onderzoeken naar de aangeboren hartafwijkingen mogelijk te maken.
We zouden het erg waarderen als jullie Lianne en Niels willen sponsoren middels een donatie voor Stichting Hartekind.
Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Alvast bedankt!

News (1)

  • Lianne en Niels zijn aan het oefenen....

    Lianne Boskers - 3/13/16

  • -

Donations ()

Make the first
Stichting Hartekind
Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: "Kind zijn, hart nodig!