Clinic gebruik hartslagmeter - 29 sept 16.30 Haag Atletiek

by Helene Marcus for HagaVrienden

Op dinsdag 29 september gaven Hans Baars van Runners World Den Haag en Jeroen Schenk van Polar uitleg aan collega's van het HagaZiekenhuis over de werking van een hartslagmeter. Dat werkt toch iets ander's dan je zou hebben gedacht!
De achtergrond bij het werken met zo'n hartslag-polshorloge is echt nodig om de informatie die het horloge geeft, goed te kunnen gebruiken.
Dat het leren werken met een hartslaghorloge wat oefening vergt, hebben we daarna gemerkt tijdens het gebruik van het horloge in de praktijk. De atletiekbaan bij Haag Atletiek was hiervoor zeer geschikt.
Met deze sportieve clinic hebben we tevens de wens voor een hometrainer voor de verpleegafdeling cardiochirurgie een stuk dichterbij gebracht. Dank jullie wel voor jullie sportieve EN sponsorbijdrage!

Helene Marcus
Coördinator HagaVrienden
06-51552224
www.hagavrienden.nl
Target
80%
So far, I've raised

 200

With help of people.
On my target of  250
Your donation goes to HagaVrienden.
Payments are 100% secure.
Donations
Make the first
2 News
Beste Clinic deelnemers, Heel leuk dat jullie je voor de clinic hebben aangemeld. Volgens de vooruitzichten wordt het ook mooi weer, dus ... op naar een heerlijke sportieve avond. Mochten jullie collega's nog kunnen enthousiasmeren, er kunnen nog zeker deelnemers bij. Ik verheug me erop de clinic volgende week dinsdag met jullie te doen. Hartelijke groet, Helene Mrcus
Helene Marcus - 9/22/15
-
HagaVrienden

HagaVrienden is het goede doel voor patiënten van het HagaZiekenhuis. Een zelfstandige stichting die fondsen werft voor projecten en voorzieningen die het verblijf van de patiënten van het HagaZiekenhuis veraangenamen of het herstel bevorderen.