Edward en Paul Neering' s fondsenwervingspagina

by Edward Neering for Médecins Sans Frontières

Op 2 maart 2014 loop ik samen met Paul Neering de halve Marathon van Parijs. Wij willen graag een goed doel steunen en hebben gekozen voor Artsen zonder ( Médecins Sans Frontières) Grenzen . Een organisatie die niet aan modegrillen onderhevig is en al jarenlang aan een betere wereld werkt , goed werk doet en zal doen. We gaan voor €1200,= en we starten in het shirt van Artsen zonder Grenzen.

Wij vinden dat Artsen zonder grenzen ( Médecins Sans Frontières) heel goed werk doet over de hele wereld en daarom hebben wij besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren in ramp, oorlogsgebieden en ontwikkelingslanden. Zo zijn zo nu ook actief in Mail en Zuid Sudan, om de actualiteit er maar even bij te halen.

Wij zouden zouden het heel erg waarderen als jij ons zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Artsen zonder grenzen (Médecins Sans Frontières) en/of door onze inzamelingsactie bekend te maken bij anderen door deze site op Facebook of Linkedin te delen.

Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum.

Het is heel gemakkelijk en 100% veilig. Kom in actie en Doneer!


Hartelijk dank voor uw hulp!

Edward en Paul Neering (Alias "de Witte keniaan" en zijn haas)
Target
145%
So far, I've raised

 1,749

With help of people.
On my target of  1,200
Your donation goes to Médecins Sans Frontières.
Payments are 100% secure.
Donations
Make the first
  • Offline donation
    -
     
  • See more
  • Total  1,749
26 News
Het is volbracht!
Edward Neering - 3/3/14
-
I participate to the campaign
Semi-Marathon de Paris 2014
Médecins Sans Frontières

Médecins Sans Frontières est une association médicale humanitaire internationale qui depuis 1971 apporte soins et secours aux populations en situation de crise, sans aucune discrimination, principalement en cas de conflits armés, d'épidémies, de catastrophes naturelles ou d'exclusion des soins. Indépendante de tous pouvoirs politiques, religieux ou militaires, MSF agit en toute impartialité.