Schaatsen voor Hartekind 2016


Hartekind schaatst de Alternatieve Elfstedentocht!


Op vrijdag 22 januari 2016 gaan we opnieuw met een enthousiaste ploeg schaatsers de Weissensee bedwingen. Het doel is om 35.000 euro aan sponsorgeld bij elkaar te schaatsen.

De opgehaalde sponsorgelden worden volledig ingezet voor het onderzoek ‘Pulmonale hypertensie en hartfalen bij kinderen’. Voor dit onderzoek hebben we nog 50.749 euro nodig. Meer informatie over dit onderzoek vind je hier http://hartekind.nl/onderzoeken/pulmonale-hypertensie-en-hartfalen-bij-kinderen/

 

Doneren?

Elke bijdrage is welkom want om ons doel te bereiken zijn veel donaties nodig en een te kleine donatie bestaat niet. Op deze pagina kunt u de schaatser of het team kiezen dat u wilt sponsoren. Alvast hartelijk dank voor uw steun!

 

Ook meeschaatsen?

Niet sponsoren maar zelf mee gaan schaatsen?! Dat kan natuurlijk ook! Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.hartekind.nl/weissensee en maak ook een fondsenwerfpagina aan.

Read more Read less
Rallying figures
 45,753 raised
20 fundraisers
0 group
The fundraisers

No fundraisers

Leaderboards

Fundraisers

No fundraisers

donor donors

Groups

No groups

fundraiser fundraisers
Stichting Hartekind

Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: "Kind zijn, hart nodig!