COELIACTION Aqua Tulip Tour 2015


Ter nagedachtenis van patiënten die zijn overleden aan lymfeklierkanker als complicatie van coeliakie gaan prof. dr. Chris Mulder en een groepje collega's van VUmc op 30 mei 2015 de uitdaging aan om 135 kilometer te fietsen door het LImburgse heuvellandschap.


De door de familie uitgezette fietstocht heeft de naam Aqua Tulip Tour gekregen. De tocht is onderdeel van het fietsevenement 'Limburgs Mooiste'  De inzet is om geld in te zamelen voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar deze complicaties, want het onderzoek van vandaag vormt de bron voor de verbeterde behandelmethodes van morgen.


Steun prof. dr. Chris Mulder en zijn collega's met een bijdrage! Bekijk de fondsenwervende pagina's en draag uw steentje bij. Bij voorbaat heel erg bedankt!

Read more Read less
Rallying figures
 2,882 raised
3 fundraisers
2 groups
The fundraisers

No fundraisers

Leaderboards

Fundraisers

No fundraisers

donor donors

Top groups

No groups

fundraiser fundraisers
Stichting VUmc Fonds

VUmc is op zoek naar donateurs en sponsors. Zodat we, samen met u, onze zorg nog beter kunnen maken. VUmc is een centrum dat topzorg biedt aan patiënten. Tegelijk doet VUmc belangrijk wetenschappelijk onderzoek en leidt VUmc de artsen en verpleegkundigen van de toekomst op. Dit alles vanuit de wortels van VUmc waarin de mens centraal staat. Wij zitten boordevol plannen en ideeën. Een aantal van die plannen zijn omgezet in concrete projecten. Helpt u mee deze projecten te realiseren?