Rob van Ee' s fondsenwervingspagina

by Rob van Ee for Stichting Semmy

Raised
 490

About my fundraiser

Run4Semmy 2016,

Lieve allemaal,

Ook dit jaar gaan wij weer de Run4Semmy in Amsterdam lopen. Deze vindt plaats op zondag 16 oktober 2016.

Wij zijn weer op zoek naar sponsors voor Stichting Semmy. 

Op 11 mei 2009 overleed op 12-jarige leeftijd, Achilles jeugdlid Iris Rog als gevolg van hersenstamkanker. De impact was groot, de saamhorigheid enorm en Iris heeft nog steeds een plekje in het hart van vele Achillianen.Stichting Semmy ( www.stichtingsemmy.nl) heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Met de gelden van Stichting Semmy worden nu de eerste onderzoeken in Nederland naar hersenstamtumoren uitgevoerd. Helaas wordt voor onderzoek dat nog in de beginfase staat, zoals deze, vrijwel geen geld ter beschikking gesteld.

Achilles is een maatschappelijk betrokken vereniging en daarom steunen wij Stichting Semmy. Door geld in te zamelen met acties zoals de Stichting Semmy-dag in oktober en door mee te doen aan de Run4Semmy!, de landelijke sponsorloop als onderdeel van de 8 km-loop tijdens de Marathon van Amsterdam. Maar ook door naamsvermelding van Stichting Semmy op alle trainingspakken van Achilles en de shirts van Achilles 1 schenken we aandacht aan Stichting Semmy.


Wij zouden het het heel erg waarderen als jullie ons kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Semmy en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Rob,Sandra en Selene van Ee

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.