Robert Nanne' s fondsenwervingspagina

by Robert Nanne for Brandwonden Stichting

Raised
 266
Target
 500

About my fundraiser

Velsertunnelrun 2016,

Ik vind dat Brandwonden Stichting heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Brandwonden Stichting en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Robert Nanne

News (2)

 • Beste sponsors,

  Heb de laatste meters van de Velsertunnelrun zeker aan jullie gedacht om er nog alles uit te persen. Was een mooie loop door Velserbeek, Beeckesteijn, vernieuwde Velsertunnel, gezellige Velsen-N en Beverwijk. 

  Leuk om m'n schoonzus Agi en m'n broers Theo en Gerrit langs de kant gezien te hebben. Ook veel collega's uit het RKZ langs de kant en op het parcours, maakte het heel gezellig. Bij de finish onthaald door mijn vrouw en dochter met een mooie bos bloemen was natuurlijk de kers op de taart!

  Ben blij dat mijn kuitje het gehouden heeft en ik die €266,- over de finish heb gesleept! Leuk om te vermelden dat ik met jullie het hoogste sponsorbedrag van alle lopers heb binnen gehaald. 

  Dit was mijn laatste update, of er moet nog een artikel ergens gaan verschijnen.

  Groet en bedankt, Robert Nanne

  Robert Nanne - 11/27/16

 • -

 • See more

Donations ()

Make the first
Brandwonden Stichting
Brandwonden... artsen beschrijven het als de meest complexe wonden die er zijn. De behandeling van brandwonden is extreem pijnlijk. De littekens hebben vaak een grote invloed op het leven van iemand met brandwonden. Met jouw bijdrage willen we brandwonden voorkomen en leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken. Daarom danken we je hartelijk voor je inzet!