Rinus gaat rennen!

by Rinus Cost for Stichting Semmy

Raised
 355
Target
 400

About my fundraiser

Run4Semmy 2016,

Ik ga acht kilometer hardlopen! Waarom in godsnaam? Niet omdat ik het zo leuk vind maar voor het goede doel. En als ik goed doel zeg heb ik het niet over stichting 'Help Rinus de winter door'. Ik wil geld ophalen voor stichting Semmy. Deze stichting heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Daar is nog veel en goed onderzoek voor nodig. Met andere woorden: dat kost klauwen met geld. That's where you come in... want ook jij wilt je beste beentje voorzetten om de kansen voor deze kinderen te verbeteren. Geen zin om dat letterlijk te doen? Geen nood: ik ga dat voor je doen en ook jij kan een bijdrage leveren! Dat doe je door mij te sponsoren, dat levert het broodnodige geld op dat nodig is om onderzoek te blijven doen. Meer info vind je op: http://www.stichtingsemmy.nl/.

Dus sla die spaarvarkens stuk, haal je geld uit je matras of haal dat zwarte geld van zolder af en maak als de wiedeweerga een bedrag(je) over. Alle beetjes helpen!

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Thanks a bunch!
Rinoesss

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.