Audrey, Jenny en Rianne Run4Iris

by Rianne van Groen for Stichting Semmy

Raised
 765
Target
 750

About my fundraiser

Run4Semmy 2016,

Op 16 oktober zullen wij deelnemen aan de run4semmy, oftewel voor ons de run4iris. In 2009 is Achilles Jeugdlid Iris Rog op 12 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een tumor bij de hersenstam. Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Zie verder www.stichting Semmy.nl

Sinds juni zijn wij in training om deze run van 8 km te kunnen lopen. Wij hopen dan ook dat wij een mooi bedrag bij elkaar kunnen verzamelen voor Stichting Semmy, dat zou voor ons een mooie beloning zijn voor vier maanden trainen.

Wij zouden het heel erg waarderen als u ons zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Semmy en/of door onze inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!

Groetjes,
Audrey, Jenny en Rianne

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.