Miranda Arbouw' s fondsenwervingspagina

by Miranda Arbouw for Stichting Semmy

Raised
 90
Target
 200

About my fundraiser

Run4Semmy 2016,


Wij Cino, Yara ,Roelie, Rob en ik gaan weer lopen voor stichting Semmy.
nu hopen we nog zoveel mogelijk donaties binnen te halen. 
het zal geen makkie worden voor sommige van ons, daarom hopen wij op zoveel mogelijk donaties..En op zoveel mogelijk support 16 oktober. 
alvast bedankt namens ons.

ik vind dat Stichting Semmy heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Semmy en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Miranda Arbouw

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.