Mike & Desi van Dijk 4 Stichting Semmy

by Mike en Desi van Dijk for Stichting Semmy

Raised
 60
Target
 10,000

About my fundraiser

Wij vinden dat Stichting Semmy heel goed werk doet en daarom hebben we besloten om hen wederom te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Daarom lopen we op 7 oktober 2018 de marathon van Chicago! Vorige jaar hebben wij dat ook gedaan maar dan in New York. 
We zouden het heel erg waarderen als u ons zouden kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Semmy en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Desi en Mike van Dijk

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.

Charity

Stichting Semmy