Marte Becker' s fondsenwervingspagina

by Marte Becker for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 305

About my fundraiser

Dam tot Dam voor Tegenkracht 2016,

Onze vriendin Ellen Sander kampt helaas met een blessure en heeft mij gevraagd haar startnummer over te nemen en om namens ‘Tegenkracht’ mee te doen aan het grootste hardloopevenement van Nederland op 18 september, nl. de Dam tot Dam/10 English miles. ‘Tegenkracht' geeft mensen met kanker sportbegeleiding op maat. Sporten heeft een positief effect op zowel de fysieke als mentale staat van de mens en daarom is Stichting Tegenkracht zo’n geweldig initiatief. Afgelopen weken heb ik co-schappen gelopen op oncologie en kan het grote belang van deze Stichting onderstrepen.

Hierbij hoop ik zo veel mogelijk geld in te zamelen, zodat naast Ellen Sander, nog veel meer mensen sportbegeleiding kunnen krijgen van Stichting Tegenkracht. Ik hoop dat jullie Tegenkracht willen steunen in de vorm van een financiële bijdrage of het doorgeven van de boodschap om zo het belang van 'Tegenkracht' te verbreden.

Alvast enorm bedankt.

Liefs, Marte Becker

News (1)

  • Lieve familie en vrienden, Dankzij jullie heb ik een prachtig bedrag opgehaald voor stichting 'Tegenkracht'. Met dit geld kan Tegenkracht ervoor zorgen dat er meer mensen met kanker kunnen sporten en hierdoor een positief effect te bewerkstelligen op het herstel van zowel de fysieke als mentale staat van de patiënt. Via deze weg wil ik jullie dan ook heel hartelijk danken voor de donatie en de steun. Hierdoor heb ik een mooie loop gelopen (met ook een goede tijd). Veel liefs

    Marte Becker - 9/19/16

  • {{news.content}}

    -

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.