Margreet van der Marel' s fondsenwervingspagina

by Margreet van der Marel for Stichting Semmy

Raised
 635
Target
 750

About my fundraiser

Run4Semmy 2016,

Na 6 keer op de tribune gezeten te hebben ga ik nu zelf de Run4Semmy lopen. Zondag 16 oktober hoop ik na 8 km te finishen in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Ik loop voor Iris* en Stichting Semmy. Het goede doel dat onderzoek doet naar hersenstamkanker bij kinderen. Geld is hard nodig voor onderzoek, want de kans op genezing is nog altijd 0 %.
Ik zou het heel erg waarderen als je mij zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Semmy en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Margreet van der Marel

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.