Laura Mecredy' s fondsenwervingspagina

by Laura Mecredy for Stichting Semmy

Raised
 130

About my fundraiser

Run4Semmy 2016,

In mei 2014 schrokken wij heel erg van het nieuws dat bij Julian (nu 12 jaar oud) een tumor in zijn hersenstam ontdekt (een dipg) was. Julian was vroeger mijn oppaskindje en hij komt nog geregeld bij ons logeren. Het gaat nu nog steeds goed met Julian, maar hoelang dat nog zal duren weet niemand. De kans op overleven bij een dipg is nog steeds 0% en uiteindelijk gaan we Julian verliezen. Door de donaties van Stichting Semmy kan er elk jaar in het VU onderzoek worden gedaan naar hersenstamkanker en komt er hopelijk ooit een kans op genezing! Ik vind dat Stichting Semmy heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Op zondag 16 oktober loop ik mee met de Run for Semmy.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Semmy en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Laura Mecredy

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.