Laura Jacobs' s fondsenwervingspagina

by Laura Jacobs for Stichting Wielewaal

Raised
 210
Target
 150

About my fundraiser

Mud Masters 2016,

Het is kort dag maar ik ga komende zondag voor het goede doel meedoen aan mudmasters. Al meer dan tien jaar ga ik meerdere keren per jaar met de wielewaal als vrijwilliger/reisleider mee op vakantie om jongeren, kinderen en ouderen met een beperking een leuke tijd te bezorgen. Als ik door de modder moet rollen voor een goed doel, dan hiervoor. Dat ga ik dus ook komend weekend doen! Denk je nou dat lijkt me een goed doel, hier wil ik wel een donatie voor plaatsen, graag! Kan ook zijn dat je denkt, lijkt me leuk om te zien hoe Laura komende twee weken spierpijn gaat hebben van het ongetraind klimmen en klauteren gedurende 12 km... Of zie je me graag met mijn gezicht in de modder vallen, ook dan ben je van harte welkom om hiervoor te doneren:)

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Wielewaal en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Laura Jacobs

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Wielewaal
Stichting Wielewaal organiseert vakanties, logeerweekenden en vakantiedagopvang voor kinderen en volwassenen met een beperking. Dankzij de inzet van jaarlijks honderden vrijwilligers beleven zij bij Wielewaal een onvergetelijke tijd.