Jorge Labadie' s fondsenwervingspagina

by Jorge Labadie for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 99

About my fundraiser

Dam tot Dam voor Tegenkracht 2016,

Tegenkracht, stichting kanker en sport, doet heel goed werk en daarom help ik vanaf het eerste begin waar ik kan. Tegenkracht wil dat in 2020 verantwoord sporten mogelijk is voor alle kankerpatienten in Nederland. Een paar mijlpalen van Tegenkracht sinds 2006:
- meer dan 1.500 deelnemers geholpen met een sportplan op maat
- tevredenheid onder deelnemers hoger dan een acht!
- met vereniging sportgeneeskunde nederland sportmedische keuring aangepast voor kankerpatienten, zodat ze verantwoord kunnen sporten
- landelijk netwerk opgezet van sportartsen, sportbegeleiders, bedrijfsartsen en sportlocaties

Vreemd genoeg is er geen structurele financiering voor deze ondersteuning in de zorgverzekering, noch door werkgevers. Dat moet anders!

Ik zou het heel erg waarderen als jullie me willen helpen het goede werk van Tegenkracht bekend te maken onder vrienden en familie. En uiteraard kan dat ook door een donatie te doen voor Tegenkracht, stichting kanker en sport en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor jullie hulp!
Jorge Labadie

News (0)

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.