Joke Rozing's page

by Joke Rozing for Brandwonden Stichting

Raised
 120

About my fundraiser

Velsertunnelrun 2016,

Al jaren collecteer ik enthousiast voor de brandwondenstichting, omdat ik het heel erg belangrijk vind dat er meer onderzoek kan worden gedaan om het leed te verzachten. Ik heb daarbij een wijkje. Ben ik niet bij jou aan de deur geweest, of had je geen contant geld voor de collectant?  Dit is jou kans!

Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Als tegenprestatie inspecteer ik de Velsertunnel in november al hardlopend in een PR. Hartelijk dank voor uw hulp!

Joke Rozing

- English translation -

For years I collect door-to-door money for the Dutch skinburn foundation, because I think it is important to do more research to release the pain of this terrible injury. I have a couple of houses to ask for money. Perhaps you was not home, or you hadn't coins at the moment a collegue of mine was at your door? This is your chance to contribute.

There is not such a thing as a too small donation, these donations are taken care of by Alvarum. It is a safe transaction.

In return for your donation, I'll inspect the Velsertunnel in november, while running a PR. Thanks a lot for your help!

Joke Rozing

News (1)

  • Het asfalt ligt er prachtig bij, de muren zijn mooi wit en de verlichting is op en top in orde. Het weer zat mee en ook nog een PR gelopen. Donateurs: bedankt voor jullie gulle gaven!

    Joke Rozing - 11/29/16

  • -

Donations ()

Make the first
Brandwonden Stichting
Brandwonden... artsen beschrijven het als de meest complexe wonden die er zijn. De behandeling van brandwonden is extreem pijnlijk. De littekens hebben vaak een grote invloed op het leven van iemand met brandwonden. Met jouw bijdrage willen we brandwonden voorkomen en leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken. Daarom danken we je hartelijk voor je inzet!