Jan Weerelts' s fondsenwervingspagina

by Jan Weerelts for Stichting Semmy

Raised
 90
Target
 500

About my fundraiser

Run4Semmy 2016,

Ik vind dat Stichting Semmy heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Semmy en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Bovenstaand bedraag is niet al teveel maar wil ik gaan bereiken door sportief bezig te zijn en deel te nemen aan wedstrijdjes en aan de 1/8ste Triatlon van Woerden. Dus help mij en beloon mijn inspanning dan met een gift via deze site.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Jan Weerelts

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.