Sem & Janke - MudMasters 2016

by Janke Maat for Stichting Wielewaal

Raised
 225
Target
 200

About my fundraiser

Mud Masters 2016,

Ruim zes jaar geleden was mijn eerste Wielewaalvakantie. Daar was ik meteen ondersteboven van alle mooie momenten: met oud&nieuw gemalen oliebol met rode wijn, met drie man iemand in de achtbaan tillen en dan drie rondjes blijven zitten, bij het douchen van een deelnemer zelf ook kleddernat worden, een spastisch meisje dat tijdens het zwemmen weer eens helemaal ontspant... 

De laatste jaren is het er helaas nauwelijks meer van gekomen om te 'Wielewalen', dus dan maar weer een rondje rennen voor de Wielewaal! Dat is namelijk nog steeds een ontzettend toffe organisatie.
En dit jaar hebben ze een nieuwe website nodig:  https://www.wielewaal.nl/ is namelijk best wel verouderd ;-) Om te zorgen dat deelnemers én vrijwilligers de Wielewaal kunnen (blijven) vinden, ren ik de 25e september een rondje door de blubber en over obstakels. Afhankelijk van jullie donaties, is dat een rondje van 6 of van 18 km... Laten we zeggen, dat ik bij >100 euro mezelf in de 18 km zal vastbijten. 

Vind jij ook dat jong gehandicapten recht hebben op een grenzen verleggende, relaxte en betaalbare vakantie? En vind je het ook leuk dat ik mezelf vermoei met 18 km door de blubber rennen? Sponsor dan wat je kunt missen! Bedankt!

News (1)

  • Plan is gewijzigd! Omdat de 100 euro na 24 uur al inzicht is, ben ik bang dat ik aan de 18 km moet geloven... De volgende uitdaging is echter om Sem ook de 18 km te laten volbrengen, of eigenlijk mij door die 18 km heen te slepen.. Het doel is nu dus 200 euro! Moet lukken!

    Janke Maat - 9/13/16

  • {{news.content}}

    -

Donations ()

Make the first
Stichting Wielewaal
Stichting Wielewaal organiseert vakanties, logeerweekenden en vakantiedagopvang voor kinderen en volwassenen met een beperking. Dankzij de inzet van jaarlijks honderden vrijwilligers beleven zij bij Wielewaal een onvergetelijke tijd.