Jaishree ten Hoopen' s fondsenwervingspagina

by Jaishree ten Hoopen for Stichting Semmy

Raised
 90
Target
 50

About my fundraiser

Run4Semmy 2016,

Kinderen met hersenstam kanker hebben weinig kans op overleven. Stichting Semmy heeft ten doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.

Daarom ga ik op zondag 16 oktober 8 km hardlopen in Amsterdam om geld in te zamelen.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een kleine donatie te doen voor Stichting Semmy en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. 

Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. 

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!
Jaishree ten Hoopen

News (1)

  • Dankzij een lieve twitter-volgster en een paar hele lieve collega's zit ik al op 80%! Dank jullie wel.

    Jaishree ten Hoopen - 10/11/16

  • -

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.