Jaime Windt' s fondsenwervingspagina

by Jaime Windt for Stichting Hartekind

Raised
 201

About my fundraiser

Dam tot Damloop 2016,

Marielle en ik zien elke dag aan onze kids hoe belangrijk het is dat ze lekker kunnen spelen en zich fysiek kunnen uitleven om zich goed te voelen. Dat is het minste dat ik ieder kind gun... JIJ toch ook? Helaas is dat voor Hartekindjes niet vanzelfsprekend.

Ik vind dat Stichting Hartekind super goed werk doet om kindjes met een hartafwijking te helpen! Ik zet daarom mijn tanden er in!!! En zal zo HART gaan als ik kan tijdens de Dam tot Dam loop a.s. zondag 18 september.

Hierdoor kunnen zij hun werk blijven uitvoeren en meer kinderen laten genieten van het kind zijn.

Ik zou het geweldig vinden als jij een donatie doet voor Stichting Hartekind. Met een storting van € 5,- ben jij al een topper. Dat is minder dan 2 kopjes koffie op een terras!!!

Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie, meer mag natuurlijk altijd.

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Super bedankt voor uw hulp!
Jaime Windt

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Hartekind
Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: "Kind zijn, hart nodig!