Inge Spronk' s fondsenwervingspagina

by Inge Spronk for Brandwonden Stichting

Raised
 282

About my fundraiser

Harbour Run 2016,

Ik wil het het Brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis en de Nederlandse Brandwonden Stichting helpen door geld in te zamelen voor een kindvriendelijke verbandwisselkamer. 

Pijn is een hardnekkig probleem in de brandwondenzorg. Iedere dag moet het verband bij brandwondenpatiënten verwisseld worden. Dit is noodzakelijk om infecties en uitdroging te voorkomen. Helaas is dit extreem pijnlijk. 

Onderzoek heeft bewezen dat afleiding helpt om pijn te verminderen. In de nieuwe kindvriendelijke verbandwisselkamer wordt de omgeving van de kamer vele malen aangenamer (zie een voorbeeld op: http://brandwondenstichting.nl/verbandwisselkamer/) en wordt een kind op verschillende manieren afgeleid. Denk bijvoorbeeld aan een lichtgevend wolkenplafond en waterbuizen met bubbels. 

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Brandwonden Stichting en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen.

Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie!

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!
Inge Spronk

News (0)

Donations ()

Make the first
Brandwonden Stichting
Brandwonden... artsen beschrijven het als de meest complexe wonden die er zijn. De behandeling van brandwonden is extreem pijnlijk. De littekens hebben vaak een grote invloed op het leven van iemand met brandwonden. Met jouw bijdrage willen we brandwonden voorkomen en leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken. Daarom danken we je hartelijk voor je inzet!