Indigo Webstudio' s fondsenwervingspagina

by Indigo Webstudio for Voedselbanken Nederland

Raised
 2,390

About my fundraiser

Jaarlijks wordt door Indigo Webstudio rond de jaarwisseling een budget beschikbaar gesteld aan een goed doel. Dit budget is het bedrag dat anders zou worden besteed aan Kerstkaarten en relatiegeschenken. Hiermee staan we jaarlijks stil bij minder bedeelden en zwakkeren in de Nederlandse samenleving.

In tijden van crisis weten we allemaal dat er steeds meer Nederlanders in financiële nood zijn gekomen. De groep burgers die een beroep moet doen op de Voedselbank is explosief gestegen.

Voedselbanken Nederland doet goed werk en daarom heb ik dit jaar besloten om hen te doneren en daarmee te ondersteunen in hun werk.

Ik zou het erg waarderen als relaties ons volgen door ook een donatie te doen voor Voedselbanken Nederland en/of deze inzamelingsactie delen met anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Ik wens iedereen via deze weg een gezellige Kerst en een goede jaarwisseling!

Update 2014
Deze pagina is in stand gehouden om ook in andere periodes van het jaar een donatie te kunnen doen.

Petra Blankwaard

News (0)

Donations ()

Make the first
Voedselbanken Nederland
In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Duizenden kinderen gaan met honger naar school. Anno 2014. Voedselbanken voorzien wekelijks ruim 35.000 huishoudens van een voedselpakket. Om de klanten van eten te kunnen voorzien, werken de voedselbanken samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Samen zorgen we ervoor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. We doen dit met ruim 8.300 vrijwilligers.