Hilda De Vries' s fondsenwervingspagina

by Hilda De Vries for Stichting Semmy

Raised
 420
Target
 1,000

About my fundraiser

Run4Semmy 2016,

ik ga op 16 oktober hardlopen voor de stichting run4semmy. Deze stichting zamelt geld in voor kindjes met hersenstamkanker. De opbrengst zal gebruikt worden voor verder onderzoek naar deze ziekte. De overlevingskans is nu 0% en dat is vreselijk. Ik loop samen met de papa en mama van Bryan, een jongetje van 8 jaar. Bij Bryan is een jaar geleden deze vreselijke ziekte geconstateerd. In het afgelopen jaar heeft Bryan zoveel vreselijke behandelingen ondergaan maar hij kan niet genezen. Dit is het ergste wat je als ouders kan overkomen en daarom wil ik op deze wijze mijn bijdrage leveren.
Er is veel geld nodig dus zou het fijn vinden als jullie willen sponseren. Alle beetjes helpen. Alvast bedankt voor jullie bijdrage.

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.