Hans Scheurer' s fondsenwervingspagina

by Hans Scheurer for Stichting Semmy

Raised
 270

About my fundraiser

Run4Semmy 2016,

Op 16 oktober a.s. loop ik de Run4Semmy, om geld in te zamelen voor  Stichting Semmy. Deze stichting is opgericht met slechts 1 doel: betere behandel- en levenskansen voor kinderen met DIPG (ponsglioom). Het ingezamelde geld komt ten goede aan de onderzoeksgroep aan de VU die baanbrekend onderzoek doet naar deze ziekte. Het gaat om een hele kleine groep kinderen (circa 8 per jaar), en dat betekent dat er andere financiering dan via deze stichting van vrijwillige ouders nauwelijks binnen werd gebracht - de voortgang die deze onderzoeksgroep afgelopen jaren heeft geboekt is voor een groot deel aan de acties van Stichting Semmy te danken. Recentelijk begint er belangstelling te komen voor het werk van de onderzoeks groep en begint er geld voor onderzoek los te komen bij andere fondsen en financiers. Dankzij al die vrijwillige ouders en familieleden, die acties opstarten, die bijvoorbeeld de Run4Semmy mee lopen of supporten.

Wil je meelopen met ons Team Bernd? Laat het ons weten (8 km, opgeven via  www.stichtingsemmy.nl/run4semmy/ ). Wil je niet lopen maar wel mijn run sponsoren? Doneer op mijn fondsenwervingspagina. Dank je wel voor elke bijdrage!

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is gemakkelijk en 100% veilig.

Hans Scheurer

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.