#JOINTHEMARATHONTOUR! #BEAHERO! #RUN4CHILDREN!

by Giwara Che for No Kidding

Raised
 0

About my fundraiser

In 2017 ga ik een marathon tour houden. Dit houdt in dat ik diverse marathons - 42 KM!! - in verschillende landen ga lopen om geld op te halen voor NO KIDDING - Stop kindermishandeling! Zou jij mij willen sponsoren?!  
Mijn eerste twee marathons starten in het beloofde land Israël - Tel Aviv (24 feb) & Jerusalem (17 maart). En in mei GoTo China om The Great Wall Of China Marathon, één van de, al dan niet dé zwaarste marathon ter wereld te lopen. En ik zal die muur gaan veroveren! Check it hier zelf: https://www.youtube.com/watch?v=C_9EDYm1AK8

The Conquer the Wall Marathon is the longest running international marathon on the Great Wall of China. It will test you like no other race. More than 10,000 unrelenting stone steps, and no less than 30km of running experience on one of the oldest and most recognizable structures in the world. 

Ik ben ervaringsdeskundige bij NO KIDDING en dat doe ik omdat ik een stem wil zijn voor alle kinderen die niet kunnen en durven spreken:  Teaser: Achter de voordeur: (met o.a, ikzelf)  https://www.youtube.com/watch? 

Onder het motto 'kleine stappen, grote winst' laat NO KIDDING zien hoe iedere omstander altijd iets kan betekenen voor een kind dat wordt mishandeld. Ervaringsdeskundigen, volwassenen die zelf als kind zijn mishandeld, wijzen ons hierin de weg en vormen een onontbeerlijk onderdeel van onze unieke visie en werkwijze. Zij geven ons een 'kijkje achter de voordeur' en maken het leed van 320.000 kinderen die jaarlijks in Nederland worden mishandeld zichtbaar, voelbaar en bespreekbaar. Daarnaast laten ze zien dat ook jij een held kunt zijn voor kinderen.
#BeAHero! Donate Now For A Child! 
www.nokidding.nl 
Ons Verhaal:  https://www.youtube.com/watch?v=gc87vWFHfQg 
v=V0yZyijJ3DQ 
Twitter:  https://twitter.com/NOKIDDING

Als tegenprestatie voor een donatie mag de donateur mij een ludieke opdracht geven om uit te voeren. Het mag van alles zijn! Maak het zo gek als jij wilt! Dus kom maar op!

Follow Us & Share This Action! We would appreciate it if you write a message on the NO KIDDING Facebook page:  https://www.facebook.com/NOKIDDING.netwerk/ and tell why you support this #JOINTHEMARATHONTOUR Project! 

Thanks for your support!
FOLLOW ME ON FACEBOOK & TWITTER:
https://www.facebook.com/giwarailayo 
https://twitter.com/giwara_che

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

News (0)

Donations ()

Make the first
No Kidding
De werkwijze van NO KIDDING steunt op een breed maatschappelijk perspectief en op het persoonlijk belang van het kind, annex dat van opvoeders. Ons uitgangspunt is dat elk kind in Nederland recht heeft op liefde, leiding en bescherming! Kleine gebaren kunnen al veel kinderen helpen om vertrouwen te houden in volwassenen en daarmee in zichzelf. Het motto is: `kleine stappen, grote winst'. Deze boodschap wordt door het land uitgedragen door opgeleide vrijwilligers en maatschappelijke partners.

Charity

No Kidding