familie Heidinga' s fondsenwervingspagina

by familie Heidinga for Brandwonden Stichting

Raised
 730

About my fundraiser

Velsertunnelrun 2016,

Op 27 november 2016 lopen wij als gezin de Velsertunnelrun. Dit doen we omdat we het leuk vinden om samen te sporten en het lopen door de tunnel een unieke gelegenheid is. Met een goed doel eraan gekoppeld is het alleen maar leuker om te lopen. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk is als goed doel gekozen. Dit betekent dat de opbrengst van de Velsertunnelrun én het sponsorgeld zal worden gebruikt voor projecten om de pijn van mensen met brandwonden te verlichten en het vaak langdurige verblijf in het Brandwondencentrum aangenamer te maken.

Wij vinden dit een heel mooi goed doel en hopen dan ook dat veel mensen ons gaan sponsoren zodat ook wij een steentje bij kunnen dragen. Elke donatie, klein of groot, is welkom!

Alvast bedankt!

Ilja, Joris, Sander en Katja

News (0)

Donations ()

Make the first
Brandwonden Stichting
Brandwonden... artsen beschrijven het als de meest complexe wonden die er zijn. De behandeling van brandwonden is extreem pijnlijk. De littekens hebben vaak een grote invloed op het leven van iemand met brandwonden. Met jouw bijdrage willen we brandwonden voorkomen en leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken. Daarom danken we je hartelijk voor je inzet!