Erwins pagina!

by Erwin de Laleijne for Stichting Semmy

Raised
 842
Target
 500

About my fundraiser

Run4Semmy 2016,

Vorig jaar heb ik voor het eerst deelgenomen aan de run4iris/run4semmy. Voor wie niet weet waar de stichting Semmy voor staat: check  http://www.stichtingsemmy.nl/ maar eens. Die doen mooi werk en proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hersenstamtumor bij kinderen. Achillesmensen weten waar ik het over heb! En die kennen ook het verhaal van Achilles mattie Ivo die zijn zusje hieraan verloor.

Vorig jaar heb ik na afloop van de run een week gelopen alsof er een stukkie in zat en ging de lokale Kruidvat wel erg rap door z'n tijgerbalsem heen. Lopen is niet echt m'n ding zeg maar. Daar hebben veel mensen om gelachen. Deze personen daag ik dan ook uit om vooral te sponsoren! Dan kun je namelijk weer lachen en tegelijkertijd iets betekenen voor kinderen en hun families die je donatie hard nodig hebben. Daar word ik dan ook weer blij van waarmee het cirkeltje rond is en everybody happy! De run is al op 16 oktober dus pak nu je raboscanner, edentifier, etc. en do it! 

Oh ja:
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig. Superveilig dus.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Erwin de Laleijne

News (1)

  • Dat ging lekker! Doel verdubbeld! Thanx iedereen!

    Erwin de Laleijne - 9/29/16

  • -

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.