Doneer nu - Stichting PAL

by Stichting PAL for Stichting PAL

Raised
 20

About my fundraiser

Om de kwaliteit van palliatieve zorg op alle vlakken voor alle kinderen in Nederland te  verbeteren zijn training, onderzoek en projecten zoals het Emma Thuis team nodig.

Het Emma Thuis team is de brug van ziekenhuis naar thuis en biedt ondersteuning en begeleiding aan gezinnen met een ernstig ziek kind. Door uw donatie kunnen we de 'extra's' van het Emma Thuis team mogelijk maken. Zoals een ontmoetingsavond voor ouders van overleden kinderen, aandacht voor de verwerking van broers en zussen, Emma Thuis team ansichtkaarten voor kind en ouders en materiaal voor complementaire zorg.

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting PAL
E-learning Stichting PAL maakt zich sterk voor betere kinderpalliatieve zorg: zorg die erop is gericht een kind met een levensbedreigende of levensduurbeperkende ziekte een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. De rol van mantelverzorgers/vrijwilligers wordt steeds belangrijker. Zij hebben recht op basis-kennis in de palliatieve zorg. Stichting Pal wil dit mogelijk maken door een toegankelijk e-learning module te ontwikkelen. Steunt u dit mooie project ook?

Charity

Stichting PAL