Dimitri's run4Semmy

by Dimitri van Esch for Stichting Semmy

Raised
 251
Target
 1,000

About my fundraiser

16 Oktober 2016 loop ik de marathon van Amsterdam, en dit wil ik niet alleen maar voor mezelf doen. Tijdens mijn 2.5 jaar voorbereiding en training heb ik regelmatig het gevoel gehad dat ik dankbaar ben voor het feit dat ik kan doen ik ik doe en ga doen, er zijn genoeg mensen die dit niet kunnen. 

Om anderen te steunen en omdat ik vind dat Stichting Semmy heel goed werk doet, heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.

Ik zou het heel erg waarderen als je me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Semmy en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Alvast heel hartelijk bedankt voor je steun!
Dimitri van Esch

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.

Charity

Stichting Semmy