City-Pier-City 2016


Stichting Vrienden Reinier de Graaf

  •  1,385 raised
  • 3 fundraisers
  • 0 group

We rennen voor de kinderen in het Reinier de Graaf ziekenhuis. Met elkaar willen wij bijdragen aan het creëren van een eigen wereld voor de kinderen die bij ons in het ziekenhuis komen.

 

Met verhalen en tekeningen scheppen wij op de kinderafdeling en daarna ook op andere afdelingen waar veel kinderen komen, vijf verschillende werelden. Maakbare werelden. Kinderen zijn in control. We laten genoeg open voor de kinderen om zelf met hun fantasie in te kleuren. Even weg  uit de ziekenhuissfeer om gewoon te ontspannen en te spelen.  In iedere wereld dagen wij de kinderen uit om zelf aan de slag te gaan. Met tekeningen, stickers, verhalen, 3 D elementen en digitale games. Zo kunnen ze de werelden induiken en zich omtoveren tot zeerover, jonkvrouw, DJ of astronaut.

 

in je fantasie kun je hier overal heen en van alles worden. Jij bent de held. maak van de wereld van Reinier de Graaf, jouw eigen wereld. Sponsor onze lopers en help mee om de kinderen hun eigen wereld te laten creëren.


Jammer genoeg doen er dit jaar door omstandigheden wat minder lopers mee aan deze actie op Alvarum. Des te meer reden om de paar lopers die het wel aandurven in deze korte periode voor de City Pier City Loop geld te werven, een extra hart onder de riem te steken. Sponsor een of meer van onze lopers en help zo de kinderen in ons ziekenhuis.

 

 

Read more Read less

Leaderboards

Fundraisers

No fundraisers

donor donors

Groups

No groups

fundraiser fundraisers