Annelisa rent voor Stichting Semmy!

by Annelisa Pot for Stichting Semmy

Raised
 827
Target
 750

About my fundraiser

Run4Semmy 2016,

Stichting Semmy doet ontzettend goed én belangrijk werk: zij verricht onderzoek naar het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Daarom heb ik besloten om mee te doen aan de Run4Semmy op 16 oktober 2016, tijdens de marathon van Amsterdam! Met mijn deelname hoop ik Stichting Semmy een klein beetje verder te helpen door geld in te zamelen. Op die manier kunnen zij hun werk dat zo ongelofelijk belangrijk is blijven uitvoeren. 
Geef kinderen met hersenstamkanker een kans... Help mij helpen!! Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Semmy en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Annelisa Pot

News (2)

  • Gisteravond de laatste update ontvangen van Stichting Semmy met daarin alle details over de run aanstaande zondag. Het belooft een bijzondere dag te worden... Kippenvel!! 
    zojuist dus een laatste trainingsrondje gelopen. met het zonnetje op m'n toet, de wind door m'n haren en het goede doel in m'n achterhoofd ging het bijna als vanzelf. Het resultaat: een superfijne generale!! Ik ben er klaar voor. Laat het olympisch stadion maar komen... zondag wordt een TOPdag!!

    Annelisa Pot - 10/12/16

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom, DIPG). De overlevingskans bij een herstenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden. Hiermee is hersenstamkanker de meest dodelijke vorm van kanker. Start ook je eigen sponsoractie, of doe mee met de sportieve evenementen die we door het hele jaar organiseren.