Alex Kempen' s fondsenwervingspagina

by Alex Kempen for Brandwonden Stichting

Raised
 295
Target
 200

About my fundraiser

Harbour Run 2016,

Ik vind dat Brandwonden Stichting heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Voor mijn werk als landmeter ben ik regelmatig in de havens van Rotterdam aan het werk. Deze hardloopwedstrijd is een fysieke uitdaging voor mij omdat behalve hardlopen er vele obstakels te nemen zijn. Een parcours van circa 10 km voert dwars door de Rotterdamse haven. Je gaat over haventerreinen, over de kades, langs de schepen, kranen, containers en dwars door een aantal havenloodsen. Voor mij is deze bijzondere hardloopwedstrijd een leuke uitdaging om de havens op een andere manier te zien. Ik ben me bewust dat mensen die in een brandwondencentrum belanden een veel grotere uitdaging hebben, om te genezen van hun brandwonden.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Brandwonden Stichting en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Alex Kempen

P.S. Ik mag pas meedoen als ik minimaal 200 euro aan donaties meeneem...

News (0)

Donations ()

Make the first
Brandwonden Stichting
Brandwonden... artsen beschrijven het als de meest complexe wonden die er zijn. De behandeling van brandwonden is extreem pijnlijk. De littekens hebben vaak een grote invloed op het leven van iemand met brandwonden. Met jouw bijdrage willen we brandwonden voorkomen en leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken. Daarom danken we je hartelijk voor je inzet!